Thuis

xiamen bolun display exhibition co.,ltd

Bedrijfsprofiel

xiamen bolun display exhibition co.,ltd

De Bolunvertoning heeft de elasticiteit van productiesysteem en de grote het organiseren zich capaciteit saticify het juiste veranderen van de cliënt van behoeften en saldi tussen levering van een verscheidenheid van hoogte - kwaliteitsproducten en het controleren van lage kostenproductie op grote schaal.

 

In het afgelopen decennium, zijn POP vertoningssteunen wijd gepopulariseerd in de wereld, die zich van opslag, winkelcomplex aan supermarkten en gemakopslag uitstrekken. Het verhandelen de vertoningen worden vaak gebruikt en kunnen een krachtige propaganda door de opslag tot stand brengen. De eindvertoningssteunen bezetten vaak de hoek van elk kanaal van de opslag met unieke vormen en veranderlijke materialen, die klanten het diepste geheugen kunnen direct brengen en hun wens van de impulsaankoop bevorderen.

 

De uitstekende vertoningssteunen kunnen productmerkafbeelding en merkwaarde verbeteren tegelijkertijd, goede het kopen atmosfeer vormen, de aankoop en de aankoopwens verbeteren, zoals een grote vertoningshoop en een vertoningstribune zijn gemakkelijk de aandacht van de consument te trekken, innovatief, praktisch en de efficiënte bak van de beeldvertoning kan het product maken van de talrijke concurrerende goederen duidelijk uitkomen, en eigenlijk het eindverkoopbereik beïnvloeden en bevorderen; De speciale cabine van de tentoonstelling is de oorzaak van het tonen van het goede beeld van ondernemingen en producten.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Xiamen Bolun wordt gebouwd in 2010, bij begin Bolun eenvoudig aan kartonproducten wordt gewerkt voor kleinhandelsgrootwinkelbedrijven en winkelcomplex dat.

Bolun biedt de grote dienst aan en de gekwalificeerde producten aan de markt, werden het snel erkend door cliënten, zodat groeide Bolun snel met Fabrieksgebied: 10000 ㎡, Jaarlijkse productiecapaciteit: 300 containers, Al personeel: 130 mensen worden de middelgrote onderneming, goedkeuren de sociale controle. Vandaag, Bolun capaciteit combineert divers materiaal heeft om vertoningsinrichting, houder, tribunes, steunen voor detailhandelaars te verstrekken.

xiamen bolun display exhibition co.,ltd xiamen bolun display exhibition co.,ltd xiamen bolun display exhibition co.,ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : Bolun

Aantal werknemers : 110~130

Jaarlijkse omzet : 8,000,000-12,000,000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Kartonpos vertoning voor verkoop Van goede kwaliteit Kartonpos vertoning voor verkoop Van goede kwaliteit Kartonpos vertoning voor verkoop